THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?
Bravo-crew.blogspot.com
Tzian LiLy Fezz Chris Puteri Ammar

Assalamualaikum~

Hai, Semua yang layari blog Fezz
Erm korang kenal tak picture Header atas ni skrang dia berada blog Fezz,bukan stakat blog jek facebook pun same hehehehe, Erm dia adalah admin Fan Page Personal Blog nampak macam orang "HotStuff" pulak bila tengok profile dia dengan DP Profile orang handsome biasa la Hehehe " Admin Hery jangan marah kalau perasan hehehe admin atau rakan² yang duk usha blog Fezz jangan salah faham no, nak jalankan tugas contest MEGA 2012,Hadiah dia boleh la tahan teringin nak join contest ni, Korang nak tahu lebih lanjut sila KLIK usha tengok HEADER tersebut ye. TARIKH TUTUP (Hantar Penyertaan) : 22 JULAI 2012 Mari Ramai² sertai kalau ingin kalau tidak ingin like sahaja
Macam Header saya bertajuk bravocrew. bravocrew ialah nama pasukan Fezz 4 tahun saya menggunakan pasukan ini, kalau boleh Fezz ingin majukan blogspot Fezz dan ingin kongsi cerita masa dulu dah kini :)
Love Team Love BraVo ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
Menetap Di Menara Alor Setar Kedah.. Go Pozing xD
Kawan² Cakap Atas Kapal Terbang Ke
Entah Pape La Kawan² Lain Ni
Atas Bas Dengan Kapal Terbang Pun Tak
Boleh Bayangkan Ke-. -

Hello² Be Happy xD

Senyum Tak Boleh Kata Apa²~

Group

- DGM -


MeMBer OLD-TOP

LiLyx3
NadyaElf
ƒεzz
FiQ
♥Sara♥
FaLi
JehanPK™
xDaniaLx
D4nce4U


SoLo Dance

Para Para Paradise 2nd Mix~

Saturday, July 14, 2012

14/07/2012 : Fezz nak belajar memandu kereta, dalam hati tak sedap badan dapat Cikgu sangat garang Cikgu tu Perempuan. Fezz duk fikir ingat dapat Cikgu Lelaki macam First buat Teori, Erm tak sangka pulak dapat Cikgu Perempuan, erm ingat dapat Cikgu macam itu dapat beri tumpuan dapat sikit tahu masa nak memandu. Fezz hilang tumpuan bila nak memandu kerana kena beletir dengan Cikgu tersebut faham-faham la. Fezz orang baru dalam sekolah memandu kereta tu, lain la yang lain masing-masing ada kereta dari sendiri atau kereta 'Parent diorang, manalah tahukan mereka ada kereta seorang satu depan rumah ade kereta macam Fezz mane ade kereta ."Hee Cikgu jangan la marah sangat pada saya""Saya tahu saya ni lembat sikit, tidak berpunyai kereta kalau dah cekap ada LESEN Kereta "Insyaallah" saya akan keluar TRANSPOT baru Kawan² yang semak blog saya terima kasih ye

1 comment:

  1. Datang dari blog Hazwan Hairy.. tahniah ^^
    Cantik header RO tu ^^

    ReplyDelete